Любов


  • А тепер залишаються віра, надія, любов, оці три. А найбільша між ними любов!
    до коринтян 13:13
  • Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.Це найбільша й найперша заповідь.А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе.На двох оцих заповідях увесь Закон і Пророки стоять.
    від Матвія 22:37-40
  • Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.
    Івана 3:16
  • Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів!
    1 Петра 4:8
  • Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів!А хто має достаток на світі, і бачить брата свого в недостачі, та серце своє зачиняє від нього, то як Божа любов пробуває в такому?Діточки, любімо не словом, ані язиком, але ділом та правдою!
    1 Івана 3:16-18
  • Улюблені, любім один одного, бо від Бога любов, і кожен, хто любить, родився від Бога та відає Бога!Хто не любить, той Бога не пізнав, бо Бог є любов!
    1 Івана 4:7, 8
  • Бо ввесь Закон в однім слові міститься: Люби свого ближнього, як самого себе!
    до галатів 5:14
  • Якщо Ви Мене любите, Мої заповіді зберігайте!
    Івана 14:15
  • Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили.
    від Матвія 25:40
  • Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Бо в цьому Закон і Пророки.
    від Матвія 7:12
  • Терпіть один одного, і прощайте собі, коли б мав хто на кого оскарження. Як і Христос вам простив, робіть так і ви!А над усім тим зодягніться в любов, що вона союз досконалости!
    до колосян 3:13, 14
  • хай з любов'ю все робиться в вас!
    до коринтян 16:14
  • Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх.
    Івана 15:13
  • Ми любимо Його, бо Він перше нас полюбив.
    1 Івана 4:19
  • Бо я пересвідчився, що ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили,ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім!
    до римлян 8:38, 39
  • Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!
    Івана 13:34
  • Хто заповіді Мої має та їх зберігає, той любить Мене. А хто любить Мене, то полюбить його Мій Отець, і Я полюблю Його, і об'явлюсь йому Сам.Запитує Юда, не Іскаріотський, Його: Що то, Господи, що Ти нам об'явитися маєш, а не світові?Ісус відповів і до нього сказав: Як хто любить Мене, той слово Моє берегтиме, і Отець Мій полюбить його, і Ми прийдемо до нього, і оселю закладемо в нього.Хто не любить Мене, той не береже Моїх слів. А слово, що чуєте ви, не Моє, а Отця, що послав Мене.
    Івана 14:21-24
  • Любов нехай буде нелицемірна; ненавидьте зло та туліться до доброго!
    до римлян 12:9
  • Улюблені, коли Бог полюбив нас отак, то повинні любити і ми один одного!
    1 Івана 4:11
  • І ми оцю заповідь маємо від Нього, щоб, хто любить Бога, той і брата свого любив!
    1 Івана 4:21