Духовне зростання


  • А Він знає дорогу, яка при мені, хай би випробував Він мене, мов те золото, вийду!
    Йова 23:10
  • бо кого Господь любить, картає того, і кохає, немов батько сина!
    Приповісті 3:12
  • І в руках ганчара попсулась посудина, яку він із глини робив. І він знову зробив з неї іншу посудину, як сподобалося ганчареві зробити.
    Єремії 18:4
  • Чи встоїть твоє серце, чи будуть міцні твої руки на ті дні, що Я буду з тобою чинити? Я, Господь, говорив це й зробив!
    Єзекіїля 22:14
  • Отож, кожен, хто слухає цих Моїх слів і виконує їх, подібний до чоловіка розумного, що свій дім збудував на камені.
    від Матвія 7:24
  • І не вливають вина молодого в старі бурдюки, а то бурдюки розірвуться, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; а вливають вино молоде до нових бурдюків, і одне й друге збережено буде.
    від Матвія 9:17
  • Хто ж не знав, а вчинив каригідне, буде мало він битий. Тож від кожного, кому дано багато, багато від нього й жадатимуть. А кому багато повірено, від того ще більше жадатимуть.
    від Луки 12:48
  • І промовив Господь: Симоне, Симоне, ось сатана жадав вас, щоб вас пересіяти, мов ту пшеницю.Я ж молився за тебе, щоб не зменшилась віра твоя; ти ж колись, як навернешся, зміцни браттю свою!
    від Луки 22:31, 32
  • Він має рости, я ж маліти.
    Івана 3:30
  • Поправді, поправді кажу вам: коли зерно пшеничне, як у землю впаде, не помре, то одне зостається; як умре ж, плід рясний принесе.
    Івана 12:24
  • Усяку галузку в Мене, що плоду не приносить, Він відтинає, але всяку, що плід родить, обчищає її, щоб рясніше родила.
    Івана 15:2
  • Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете.
    Івана 15:4
  • і не віддавайте членів своїх гріхові за знаряддя неправедности, але віддавайте себе Богові, як ожилих із мертвих, а члени ваші Богові за знаряддя праведности.
    до римлян 6:13
  • Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу,і не стосуйтесь до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, добро, приємність та досконалість.
    до римлян 12:1, 2
  • Через те ми відваги не тратимо, бо хоч нищиться зовнішній наш чоловік, зате день-у-день відновляється внутрішній.Бо теперішнє легке наше горе достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги,
    до коринтян 4:16, 17
  • Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її.
    до коринтян10:13
  • Бо ходячи в тілі, не за тілом воюємо ми,зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми,
    до коринтян 10:3, 4
  • І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене.Тому любо мені перебувати в недугах, у прикростях, у бідах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слабий, тоді я сильний.
    до коринтян 12:9, 10
  • Я певний того, що той, хто в вас розпочав добре діло, виконає його аж до дня Христа Ісуса.
    до филип'ян 1:6
  • Змагай добрим змагом віри, ухопися за вічне життя, до якого й покликаний ти, і визнав був добре визнання перед свідками багатьома.
    до Тимофія 6:12
  • А ти терпи лихо, як добрий вояк Христа Ісуса!
    до Тимофія 2:3
  • Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування,знаючи, що досвідчення вашої віри дає терпеливість.
    Якова 1:2, 3
  • Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас.
    Якова 4:7
  • Тіштеся з того, засмучені трохи тепер, якщо треба, всілякими випробовуваннями,щоб досвідчення вашої віри було дорогоцінніше за золото, яке гине, хоч і огнем випробовується, на похвалу, і честь, і славу при з'явленні Ісуса Христа.
    1 Петра 1:6, 7
  • Улюблені, не дивуйтесь огневі, що вам посилається на випробовування, немов би чужому випадку для вас.Але через те, що берете ви участь у Христових стражданнях, то тіштеся, щоб і в з'явленні слави Його раділи ви й звеселялись.
    1 Петра 4:12, 13
  • Прогулянка в оновленій життя / Walking In The Newness Of Life
  • і дав пісню нову в мої уста, для нашого Бога хвалу, нехай бачать багато-хто й пострах хай мають, і хай вони мають надію, на Господа!
    Псалми 40:3
  • І дам вам нове серце, і нового духа дам у ваше нутро, і викину камінне серце з вашого тіла, і дам вам серце із плоті.
    Єзекіїля 36:26
  • Отож, ми поховані з Ним хрищенням у смерть, щоб, як воскрес Христос із мертвих славою Отця, так щоб і ми стали ходити в обновленні життя.
    до римлян 6:4
  • Тому то, коли хто в Христі, той створіння нове, стародавнє минуло, ото сталось нове!
    до коринтян 5:17
  • та відновлятися духом вашого розуму,і зодягнутися в нового чоловіка, створеного за Богом у справедливості й святості правди.
    до ефесян 4:23, 24
  • Браття, я себе не вважаю, що я досягнув. Та тільки, забуваючи те, що позаду, і спішачи до того, що попереду,я женусь до мети за нагородою високого поклику Божого в Христі Ісусі.
    до филип'ян 3:13, 14